+(31)6 22 39 65 25

REFERENTIES

 • “Niet de man met ’the golden gun’ maar de man met de gouden pen. Dat is Paul Hager ten voeten uit. Veel schrijfstijlen zijn de zijne. Geef hem een boodschap die je wilt uitdragen en Paul maakt er afhankelijk van de doelgroep een ijzersterke tekst van. Humor, zakelijk, emotie, alle ingrediënten mixt hij tot de ideale versie voor zijn klanten. Weinig mensen hebben de afgelopen jaren mijn pad gekruist met het schrijftalent van Paul.” 29 April, 2017. Marjo managed Paul directly.
  Marjo L’Homme, Adjunct Hoofdredacteur Omroep Brabant. 
 • “Paul Hager (eigenaar van Streamer) is een vakman: kent het communicatievak van binnen en buiten, selecteert scherp tussen humbug en relevante informatie en heeft een pennetje waar velen jaloers op zijn. Een professional. En nog aardig ook.” 18 juni, 2009.
  Bart Jochems, owner and managing director, Smart & Able, Communicatie en Lobby, Den Haag.
 • “Paul is een creatief en betrouwbaar persoon, die ideeën daadwerkelijk in daden weet om te zetten. Hij is een begenadigd tekstschrijver die in zijn artikelen evenwichtige afwegingen weet te maken, waardoor zijn boodschap uitblinkt in helderheid en een hoog acceptatieniveau heeft. Samenwerken met hem is een verrijking en een genoegen tegelijkertijd.” 30 juni, 2009.
  Hans Jägers, voormalig professor op de UvA, Universiteit van Amsterdam.
 • “In het FutureMagazine project met waanzinnige deadline, heb ik Paul leren kennen als een verbluffend accurate interviewer met een onvoorstelbare kracht om in weinig woorden de juiste toon te slaan en kern te raken! Later viel het kwartje; een van de werkvelden van Paul is crisiscommunicatie. Natuurlijk. Prachtig werk, Paul!”.
  6 december, 2012.
  Ruben Veldman, creatief directeur FWD-Concept met passie om doelgroepen in beweging te brengen (grafisch ontwerp en communicatie concepten).
 • “Paul is een gedreven en uiterst bekwame tekstschrijver die in staat is ook ingewikkelde onderwerpen voor een ieder toegankelijk te maken. Bovendien doet-ie dat ook nog eens in een extreem hoog tempo. Dat blijkt wel uit het feit hoe hij als hoofdredacteur zijn bijdrage levert aan de lustrumeditie van ons TFG Magazine. Paul is serieus in zijn vak (ook als communicatie-adviseur). Daarbij ook nog eens oprechte ‘Haagse humor’. Qualities: Expert, On-Time, High Integrity”. 16 oktober, 2012.
  Danny van IJzendoorn, directeur The Future Group.
 • “Paul is een resultaatgerichte communicatieadviseur die zijn redactionele talent op effectieve wijze combineert met zijn kennis van (nieuwe) media, met als doel het professionaliseren van interne en externe communicatie van een organisatie. Met Pauls jarenlange ervaring biedt hij klanten een pragmatische oplossing voor hedendaagse communicatie-uitdagingen.” Year first hired: 2008 (hired more than once). Top Qualities: Expert, On Time, High Integrity.
  Gery KallenkootLa-Koh-I-Noor.
 • “Paul, ik was steeds onder de indruk van je goede voorbereiding en je trefzekere woordkeus. Je toont de meerwaarde aan van een ‘schrijvende communicatieadviseur’ en een ‘adviserende  tekstschrijver’. Je weet je artikelen boeiend op te bouwen rondom een stevige en herkenbare kernboodschap. Prettig, leesbare, zakelijke stijl. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar. Lijkt me ook plezierig je eens in de consultant rol als collega tegen te komen. Dank voor alle service.” 14 juli, 2009.
  Vera Hoogsteden, Economische Zaken, gemeente Breda (huurde Paul meer dan één keer in als schrijver/editor).
 • “Ik ken Paul Hager niet alleen vanuit mijn functie aan de Koninklijke Militaire Academie, maar ook van de tijd waar wij beiden werkzaam waren op de Centrale Directie Voorlichting van het Ministerie van Defensie. Ik ken Paul als een scherp analyticus, die in staat is complexe onderwerpen terug te brengen tot de essenties en te vertalen in heldere communicatie boodschappen. Hij heeft als tekstschrijver een uitstekend ontwikkeld taalgevoel en een vlotte pen. Paul heeft veel ervaring met en inzicht in de (politieke) gevoeligheid van bepaalde boodschappen. Daarnaast heeft hij een creatieve geest en is hij altijd op zoek naar vernieuwingen en alternatieven op het gebied van communicatie. Voorts heeft hij een breed netwerk relevant voor zijn werkzaamheden als communicatieadviseur.” 26 juni, 2009.
  Stan Wulffaert, Chief of Staff / Deputy Commandant, Royal Military Academy, Breda.
 • “Paul was/is een buitengewoon vakkundige voorlichter die de Defensie-organisatie erg goed kende/kent. Daarnaast had/heeft Paul een uitstekende neus voor de zaken die de media boeiden of konden boeien. Daardoor was/is hij in staat anticiperend op te treden. Dit in combinatie met sterke contactuele eigenschappen maakte/maakt Paul tot een all round voorlichter”.
  Jaap van der Ploeg, oud-directeur Voorlichting Ministerie van Defensie. 
 • “Als hét ICT-expertisenetwerk van Nederland, laat The Future Group (TFG) zich in zijn externe activiteiten en uitingen bijstaan door louter professionals. Zo vertrouwt TFG in het kader van zijn redactionele externe uitingen al geruime tijd op het Bredase bureau ‘Streamer tekstproductie en communicatie-advies’. Streamer (in de persoon van ex-journalist Paul Hager, ‘een schrijver die adviseert, een adviseur die schrijft’) verzorgde onder meer diverse TFG-persberichten, de totstandkoming van TFG Magazine V en het TFG-jaarverslag over 2012 (inclusief interviewsessies met TFG-maten). Ook de hoofd- en eindredactie van TFG Magazine VI, verschenen in het najaar van 2013,  was in handen van Streamer. Voor een ieder die advies en uitvoering wenst in redactionele sfeer kunnen wij Streamer van harte aanbevelen”.
  Bart Timmer, Algemeen Directeur , The Future Group
Treant
Centric
Remax

 

BN de Stem

CTSN

amarant

veteranen

veteranen

veteranen

veteranen

tivoli

umc

sns

sodexo

superdeboer

ses

prochange

philips

portofmoerdijk

ministeriebz

omroepbrabant

marcom

marlot

kluwer

koninklijkemarrechaussee

hagas

heja

issue

GGD

goderie

gemeente-breda

digitaal

cbr

dataex

detijden

boombos

027cc2d