
+(31)6 22 39 65 25
AUTEUR
Paul Hager is ook auteur van een aantal boeken:
- ‘Daar ligt geroemd door alle tijden, 100 jaar toerisme in Breda’
- ‘Vier seizoenen in het Blokhuis’
- ‘Breda kookt’
- ‘Op Smaak Gemaakt, het maatpak als een goede wijn’
- ‘Tussen de bedrijven’
- ‘Van HBS en gebouw naar Koningin Wilhelmina Paviljoen’
- ‘Doorpakken richting 2010’
- ‘Pap, het is wel mijn hobby, hè!’
- ‘Future Magazine 5 en 6’
Ook is hij auteur van de e-learning module ‘Creatief Schrijven’, gepubliceerd door Kluwer e-books (2007).
Uit: ‘Piet Thielen, vier seizoenen in het blokhuis’
“IJdel ben ik ook wel enigszins. Dat moet ook wel, want je dient ook je gasten een beetje te woord te kunnen staan. Wat dat betreft is een open keuken het mooiste, omdat je dan echt samenspel hebt met je gasten”, zegt de Defensiekok die nooit voor zichzelf begon omdat hij anders geen tijd meer zou hebben voor zijn andere grote passie: de Welsh Pony. Samen met zijn vrouw Rhodé mag Piet zich de trotse eigenaar noemen van een in geheel Europa vermaarde ponyfokkerij en ook dat kost tijd. Overigens is het koken geen gedeelde passie. “Als mijn vrouw een pan op het vuur heeft staan, dan is het paniek in de keuken. Mijn echgenote kookt nooit, ze heeft er zelfs een hekel aan. Zij heeft nu eenmaal heel andere kwaliteiten. Ik heb een leuk Italiaans receptje voor haar gemaakt met spinazie, spek, knoflook en spaghetti: heel ouderwets en simpel. Dat heeft ze inmiddels redelijk onder de knie. Maar het belangrijkste is dat je iets graag doet en er tijd in steekt, want dat is nodig. Dus niet de telefoon opnemen terwijl je vlees aan het bakken bent”.