+(31)6 22 39 65 25

OVER  STREAMER

 

De wereld van communicatie en informatie is complex. Voor een buitenstaander soms moeilijk te doorgronden. Voor elke organisatie is professionele in- en externe communicatie niettemin cruciaal.
Vragen die zich snel aandienen zijn: hoe kun je het kaf van het koren onderscheiden in een lawine die 24/7 informatie produceert?

Wat is humbug, en wat niet? Hoe kun je je eigen boodschap kwijt in een enorm aanbod aan ‘nieuws’? En welke vragen/afwegingen bewegen de potentiële lezer/kijker/luisteraar om juist van jouw boodschap kennis te nemen? Vraag en aanbod dus. Streamer tekstproducties en communicatie-advies (in de persoon van Paul Hager) kent beide zijden van deze medaille. Met op zak bijna veertig jaar ervaring in tekstproducties en communicatie.

 

Uitgebreide klantenkring

 

‘Streamer tekstproductie en communicatie-advies’ zag het levenslicht in 1998. Het bureau werd opgericht door politicoloog, journalist en persvoorlichter Paul Hager (Den Haag, 1959). Sinds de start weet het Bredase bureau zich verzekerd van een uitgebreide klantenkring, zowel in de non-profit als de commerciële sector.

 

Allround adviseur en tekstschrijver

 

Van 1985 tot 1990 werkte Paul Hager (telg uit een journalistieke familie) als verslaggever bij Dagblad Het Binnenhof / Haagsche Courant. Vervolgens vervulde Paul Hager diverse communicatietaken bij het ministerie van Defensie, waaronder de functie van hoofd van de Centrale Afdeling Persvoorlichting van de Directie Voorlichting in Den Haag.

Daarnaast werkte Paul met ‘Streamer’ voor een zeer diverse clientèle. En is hij auteur van een aantal boeken. Deze jarenlange unieke combinatie van overheidsdienst én ondernemerschap maken Paul Hager tot een allround adviseur en tekstschrijver die hij vandaag de dag is. Oftewel: ‘Een schrijver die adviseert, een adviseur die schrijft’.

Zowel op het gebied van teksten als advisering werkt ‘Streamer’ nauw samen met enkele andere gespecialiseerde bedrijven, waaronder JV Graphic Design (Breda). ‘Digitaalbedrijf.nl’. Als gevolg van die samenwerking is Streamer in staat om desgewenst een (totaal-, dan wel deel-) pakket aan communicatiediensten te offreren.