+(31)6 22 39 65 25

NIEUWS

 

Mei 2014/Januari 2015

NIEUWE WEBSITES AMARANT

Zorgverlener Amarant beschikt sinds enkele maanden over een nieuwe website: www.amarant.nl Streamer tekstproductie en communicatie-advies verzorgde de totale redactionele inhoud. Dat geldt (sinds januari 2015) ook voor de website www.eigenhuys.nl Eigen Huys is een kleinschalig en innovatief woon- en participatieconcept voor mensen met een beperking en complexe problematiek.

 

Augustus 2014

STREAMER TEKSTPRODUCTIE ASSISTEERT CTSN GROUP

Op verzoek van CTSN Group draagt Streamer in belangrijke mate bij aan de redactie van een aantal corporate documenten. CTSN Group is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van onder andere consultancy, beveiliging en brandpreventie voor objecten, evenementen en personen.

 

September 2013

ZESDE EDITIE FUTURE MAGAZINE UIT

De zesde editie van Future Magazine, uitgave van IT-dienstverlener The Future Group in Zoetermeer, is vanaf nu te lezen op papier en digitaal. Hoofdredactie was net als vorig jaar in handen van Streamer tekstproductie en communicatie-advies, Breda. Weten waarom The Future Group als het gaat om redactie van magazines en jaarverslagen kiest voor Streamer? Kijk bij mijn referenties om het antwoord van directeur Bart Timmer te lezen.