
+(31)6 22 39 65 25
AUTEUR
Paul Hager is ook auteur van een aantal boeken:
- ‘Daar ligt geroemd door alle tijden, 100 jaar toerisme in Breda’
- ‘Vier seizoenen in het Blokhuis’
- ‘Breda kookt’
- ‘Op Smaak Gemaakt, het maatpak als een goede wijn’
- ‘Tussen de bedrijven’
- ‘Van HBS en gebouw naar Koningin Wilhelmina Paviljoen’
- ‘Doorpakken richting 2010’
- ‘Pap, het is wel mijn hobby, hè!’
- ‘Future Magazine 5 en 6’
Ook is hij auteur van de e-learning module ‘Creatief Schrijven’, gepubliceerd door Kluwer e-books (2007).
Uit: ‘Breda kookt, vishandel Noordzee’
“Ondanks het feit dat Nederland de grootste visnatie is ter wereld, eten we het met z’n allen maar weinig. Dat is jammer, omdat het zo goed is voor de gezondheid”, vertelt eigenaar Loonen. “De meest vette vis bevat nog steeds minder calorieën dan het magerste vlees. Bovendien bevat vis goede vetten, de zogenoemde omega-3 vetzuren”.